vrijdag, juli 28, 2006

warm, warm, veel te warm .....


Het is voor mij veel te warm ... ze beloven steeds maar regen en afkoeling, maar komt dat er ... nee hoor..... Gelukkig hebben onze kids andere afkoelingsmanieren gevonden ;-)


Op gebied van borduren gebeurt hier dus helemaal niks, tot mijn eigen ergernis ..... zou zo graag de sanman SAL af krijgen tegen zondag en dan ook nog een fbi project, en heb net halloweenpartners verdeeld, maar daarvoor heb ik al een leuk patroontje in gedachten, dus wees allemaal maar al lekker nieuwsgierig ;)

Straks een nieuw gezelschapsspel uitbproberen : amazon (http://www.999games.nl/layout/assortiment/spellen_bekijk.php?id=184) Het lijkt e leuk en gezellig en je hebt veel geluk nodig. Zie het helemaal zitten, is eens iets anders dan katan. Vorige vrijdag hebben we ook een nieuw spelletje gedaan bij vrienden, echt iets voor de fanaten van de tour de France. Pedaalridders heette het ( http://www.spelmagazijn.nl/nl/spelmag/ausreis.html ) , en het gaat ook om het halen van de gele trui, je kan zelfs een klassement aanleggen als het moet ;)

tot de volgende en allemaal nog een fijne vakantie !!

Geen opmerkingen: